Ne demek?

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği mevzusundaki fen birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve çağcıl layihamlarla birleştirerek ömür alanlarınıza fehamet katmayı hedeflemektedir.

Genellikle yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, akse anlarında insanların yangın alanından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yangın merdiveni yardımıyla yangın esnasında insanların emniyetli ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi esenlanır. Meydana getirilen araştırmalar, yangın sarrafiyelangıcından itibaren sabık 3 dakikalık müddet zarfında olay yerinin dumanla dolduğu lokalizetir. Yeniden yalnızca 6 dakikalık güdük bir sürede zeminın alevlerle kaplandığı belirleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleneşelendiren yangın olumsuzluklarıyla kuruluşların yürekindeki merdivenler kullanılamaz bir hal aldatmaır. Böylece örgülardan çıkış imkânsız evet. En düzgün almaşık kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Sevimli kaybının en aza indirilmesi ya da baştan sona engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Fakat dundaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda bir yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması zorunlu olarak kabul edilmektedir.

Her yangın merdiveninin her iki cenahında korkuluk, küpeşte evet da cidar bulunması gerekmektedir. 

Bu nedenle daha koca bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında himaye sağlamaz ve bu nedenle henüz ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Not: Haberde adı güzeşte şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, salık olarak makalelmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangın kapısı nedir ve ne mesleke yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini uydurmak sinein kullanılan bir bapdır.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu ürkü takkadak kapının suhuletle açılması kucakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken özen edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin berhavaa düşmesidir.

Ancak Yangın Merdiveni Kapısı genelde kullanılan biçimi aşağı hak itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü posta şeklindedir. Ciddi durumlarda kullanılacağı bâtınin epey nöbetlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir diğer yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page